werkzaamheden warmtenet Rivierenwijk-Zuid

planning: vanaf april t/m december 2019
Vanaf 15 april start HVC met de eerste werkzaamheden om het warmtenet aan te leggen in de Rivierenwijk. Op onderstaande kaart is te zien hoe lang de werkzaamheden op die locaties ongeveer duren*. De werkzaamheden vinden plaats langs het fietspad aan de Oostertocht tot halverwege Gouwe. Omleidingen worden met borden aangegeven.

*Let op:

  • Onderstaand kaartje geeft de route aan waar aankomende tijd mee wordt gestart. In verloop van tijd wordt de route van het warmtenet verder aangevuld.
  • De route houdt in: waar warmteleidingen (de aanvoer- en retourleiding) worden gelegd in de straten.
  • Voordat de aanleg start ontvangen omwonenden informatie over werkzaamheden in de straat. Zoals hoe lang het duurt, wat de werkzaamheden inhouden en hoe de werkzaamheden worden afgerond.
  • De aannemer is MVOI.
  • Datums kunnen wijzigen, op de website delen we de meest recente informatie.

[Tekst gaat verder onder de routekaart]

Trajectkaart_warmtenet_HHW_Rivierenwijk
Nieuwsbrief Ontwikkelingen Rivierenwijk-Zuid (april 2019)

Werkzaamheden

Het werk start met het afzetten van de omgeving met hekwerk, daarna graven graafmachines een sleuf. De grond die vrijkomt wordt vervoerd naar het gronddepot. Leidingen worden klaargelegd en aan elkaar gelast tot lange strengen. Vervolgens wordt de sleuf aangevuld met zand en de bestrating opnieuw aangebracht. Tijdens de werkzaamheden zijn meer transportbewegingen merkbaar in de straat en de omgeving.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer MVOI. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag 7:00 – 17:00 uur. Mochten er zich onverwachte (weers-) omstandigheden voordoen, is het mogelijk dat de werkzaamheden uitlopen. Wijzigingen in de planning worden zo snel mogelijk op de website vermeld. [Tekst gaat verder onder de foto’s]

Verkeersplan Rivierenwijk-Zuid

verkeersplan_rivierenwijk

Locatie depot aannemer MVOI

Locatie Abe Bonnemaweg. Het depot wordt ingericht met materialen t.b.v. de werkzaamheden.

Route Warmtenet HVC

route warmtenet, warmtenet heerhugowaard, stadsverwarming