Tracé: Prinses Julianalaan 2019-01-04T12:54:25+00:00

Tracé: Prinses Julianalaan

 

Tijdspad: januari – februari ’19

Op maandag 7 januari 2019 starten de werkzaamheden in de Prinses Julianalaan. Ter hoogte van Prinses Julianalaan 2 tot en met Prinses Julianalaan 14 (Westerlicht) wordt een gleuf gegraven en warmteleidingen gelegd. De Prinses Julianalaan is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Omleidingen worden met borden aangegeven.

Verkeers- en parkeersituaties

  • We zorgen dat woningen in de omgeving bereikbaar blijven.
  • Tijdens de werkzaamheden zijn meer transportbewegingen merkbaar in de straat en de omgeving.
  • Zowel fietsers, voetgangers als auto’s leiden we om de werkzaamheden heen. Omleidingen worden aangegeven met borden.
  • Voor buslijnen gelden omleidingsroutes en/of alternatieve haltes. Actuele reisinformatie vindt u op www.connexxion.nl.
  • Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs de werkzaamheden.

Planning

De werkzaamheden starten vanaf 7 januari en zijn naar verwachting medio februari 2019 klaar. Op de website houden we u op de hoogte van de laatste informatie en de planning. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag 7: 00 – 17: 00 uur. Mochten er zich onverwachte (weers-) omstandigheden voordoen, is het mogelijk dat de werkzaamheden uitlopen. [de tekst gaat hieronder verder]

Verkeersplan Prinses Julianalaan (download PDF)

Werkzaamheden

De leidingen leggen we middels een open-ontgraving. Het werk start met het afzetten van de omgeving met hekwerk, daarna graven graafmachines een sleuf. De grond die vrijkomt wordt vervoerd naar het gronddepot. Leidingen worden klaargelegd en aan elkaar gelast tot lange strengen. Vervolgens wordt de sleuf aangevuld met zand en de bestrating opnieuw aangebracht.