Noordwest Ziekenhuisgroep

Planning: januari- april 2020

In verband met het coronavirus is vanuit Noordwest Ziekenhuisgroep besloten om de werkzaamheden rondom aansluiting van het ziekenhuis op het warmtenet tot april stil te leggen. Dit is van invloed op de planning. 

Noordwest Ziekenhuisgroep wordt aangesloten op het warmtenet Alkmaar. Om dat mogelijk te maken start HVC maandag 6 januari 2020 met de aanleg van een warmteleiding.

Werkzaamheden en planning

Middels een open ontgraving wordt een warmteleiding aangelegd in de:
Harddraverslaan: de werkzaamheden staan gepland van maandag 6 januari tot en met vrijdag 21 februari (update d.d. 6 februari 2020). Er wordt niet gewerkt in de groenstroken om schade aan de beschermde paddenstoelen te voorkomen.
Wilhelminalaanter hoogte van Noordwest: de werkzaamheden staan gepland van vrijdagavond 10 januari 18:00 uur tot uiterlijk maandagochtend 13 januari 05:00 uur.
Het kan gebeuren dat de werkzaamheden uitlopen door onvoorziene (weers)omstandigheden.

Uitvoering

Aannemer MVOI voert de werkzaamheden uit in opdracht van HVC. De werkzaamheden in de Harddraverslaan mogen uitgevoerd worden tussen 7:00 uur en 19:00 uur. Meestal werkt MVOI tot 16:00 uur. Onze werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken.

Beperkt parkeren Harddraverslaan

Tijdens de aanleg is een aantal parkeervakken niet bereikbaar. Het betreft de vakken 60 t/m 66 en 71 t/m 77.